Ramuan / Bahan
300 gm kepak ayam (dibuang tulang)
1 sudu besar tepung gandum
1 biji telur ayam
½ cawan serbuk roti
1 sudu kecil garam halus
½ cawan air masak
Sedikit minyak untuk menggoreng Bahan untuk disumbat:
100 gm isi ketam
100 gm isi ayam
1 sudu besar sos tiram
½ sudu kecil gula
1 biji telur ayam
1 sudu besar tepung gandum
1 biji telur ayam
½ cawan serbuk roti
1 sudu kecil garam halus
½ cawan air masak
Sedikit minyak untuk menggoreng Bahan untuk disumbat:
100 gm isi ketam
100 gm isi ayam
1 sudu besar sos tiram
½ sudu kecil gula
1 biji telur ayam
Cara-cara
Campurkan kesemua bahan untuk disumabat sehingga sebati. Kemudian sumbatkan dalam kepak ayam. Kukus sehingga masak.
Tepung gandum, serbuk roti dan air masak dikacau sehingga hancur. Celupkan kepak ayam dan goreng sehingga kekuningan. Angkat dan hidangkan ketika panas.