Ramuan / Bahan
50 GRAM MARJERIN
175 GRAM TEPUNG
2 BIJI TELUR
85 GRAM GULA
½ SUDU TEH SODA BIKARBONAT
SEDIKIT PERASA BADAM
BAHAN HIASAN:
PUTIH TELUR
SEDIKIT PEWARNA
175 GRAM TEPUNG
2 BIJI TELUR
85 GRAM GULA
½ SUDU TEH SODA BIKARBONAT
SEDIKIT PERASA BADAM
BAHAN HIASAN:
PUTIH TELUR
SEDIKIT PEWARNA
Cara-cara
1.PUKUL MARJERIN DAN GULA SEHINGGA KEMBANG.KEMUDIAN MASUKKAN TELUR SEDIKIT DEMI SEDIKIT.
2.KEMUDIAN MASUKKAN TEPUNG SEDIKT DEMI SEDIKIT.GAUL RATA.
3.SELEPAS ITU,MASUKKAN BADAM DAN SODA BIKARBONAT.SEBATIKAN ADUNAN SEHINGGA MENJADI DOH.
4.BENTUKKAN ADUNAN SEPERTI TOPI DAN BAKAR PADA SUHU 180 DARJAH CELCIUS SELAMA 30 MINIT.