Ramuan / Bahan
1. 1 ½ cawan tepung gandum
2. 4 camca besar tepung jagung
3. 3 camca besar gula ising
4. 3-4 camca besar minyak sapi
5. 30 biji kacang makadamia
1. ½ camca besar serbuk koko
2. 1 cawan tepung gandum
3. Secubit garam
4. 2 camca besar mentega
5. 2-3 camca besar susu cair
2. 4 camca besar tepung jagung
3. 3 camca besar gula ising
4. 3-4 camca besar minyak sapi
5. 30 biji kacang makadamia
1. ½ camca besar serbuk koko
2. 1 cawan tepung gandum
3. Secubit garam
4. 2 camca besar mentega
5. 2-3 camca besar susu cair
Cara-cara
1.Gaul dan ramaskan tepung gandum,tepung jagung,gula ising dan minyak sapi hingga menjadi doh.
2.Bulatkan kecil-kecil dan masukkan sebiji kacang makadamia sebagai inti.Ketepikan.
1.Gaul dan ramaskan serbuk koko bersama tepung gandum,garam dan mentega.Masukkan susu cair.Uli menjadi doh
2.Canai setebal 2mm dan potong memanjang selebar 2mm.Lekatkan dua potongan seperti reben pada doh berinti tadi.Bakar 25 minit pada suhu 190 darjah celcius,atau hingga masak