Ramuan / Bahan
2 KEPING ROTI WHOLEMEAL
3 KEPING ROTI PUTIH
4 KEPING DANISH PASTRIES
3 KEPING CROISSANT
5 KEPING ROTI RYE
BAHAN-BAHAN B
500GM FRESH MILK
5OOGM SUGAR
400GM WHIPPING CREAM
1 CAMACA TEH VANILA ESEN
6 BIJI TELUR
BAHAN-BAHAN C
25GM CUSTARD POWDER
5OOGM FRESH MILK
250GM SUGAR
Cara-cara
CARA-CARA
1.SAPU BUTTER KEDALAM ACUAN YANG INGIN MASUKKAN ROTI
2.POTONG ATAU KOYAK ROTI WHOLEMEAL,ROTI PUTIH,DANISH PASTRIS,ROTI RYE,ROTI CROISSANT DAN MASUKKAN KEDALAM ACUAN TADI
3. KEMUDIAN BANCUHKAN SAUCE PUDDING
1.CARA-CARA SAUCE PUDDING IALAH AMBIL BOWL MASUKKAN TELUR,GULA,VANILLA ESEN DAN PUKUL HINGGA SEBATI SELEPAS ITU MASUKKAN WHIPPING DAN FRESH MILK DAN KACAU HINGGA SEBATI
4. KEMUDIAN TUANG KEDALAM ACUAN YANG TELAH DIISIKAN ROTI TADI
5. BAKAR MENGIKUT OVEN SENDIRI ATAU BAKAR SELAMA 50 MINIT 150C
6. AKHIR SEKALI SAUCE UNTUK JAMU SELERA IAITU
1. MASUKKAN CUSTARD POWDER,GULA DAN FRESH MILK DAN MASAK HINGGA PEKAT ATAUPUN MASAK HINGGA MASAK DAN SEKIRANYA SUDAH PEKAT ANDA BOLEH JUGA TUANG SEDIKIT FRESH MILK UNTUK DICAIRKAN