Ramuan / Bahan
1. 1 cawan tepung gandum
2. 3 cawan air
3. 1 sudu minyak sapi
4. sedikit bawang goreng
5. sedikit madu lebah
2. 3 cawan air
3. 1 sudu minyak sapi
4. sedikit bawang goreng
5. sedikit madu lebah
Cara-cara
1. Bancuh tepung gandum dengan air
2. Masak di atas api sehingga pekat
3. Masukkan minyak sapi dan kacau rata
4. Masukkan ke dalam bekas-bekas kecil - mangkuk ais krim pun boleh dan sejukkan.
5. Apabila sejuk tuangkan madu lebah dan tabur bawang goreng.
2. Masak di atas api sehingga pekat
3. Masukkan minyak sapi dan kacau rata
4. Masukkan ke dalam bekas-bekas kecil - mangkuk ais krim pun boleh dan sejukkan.
5. Apabila sejuk tuangkan madu lebah dan tabur bawang goreng.