Ramuan / Bahan
Bahan sos:
500 gm pati ayam
½ camca teh garam
1/3 camca teh gula
200 gm air
100 gm tepung jagung 400 gm brokoli
120 gm isi ketam
150 gm telur ketam
500 gm pati ayam
½ camca teh garam
1/3 camca teh gula
200 gm air
100 gm tepung jagung 400 gm brokoli
120 gm isi ketam
150 gm telur ketam
Cara-cara
Semua sayuran dicelur. Susun di atas pinggan leper.
Didihkan semua bahan sos kecuali tepung jagung di dalam periuk.
Masukkan isi dan telur ketam. Kacau seketika.
Masukkan tepung jagung dan tuang ke atas brokoli apabila telah pekat.
Didihkan semua bahan sos kecuali tepung jagung di dalam periuk.
Masukkan isi dan telur ketam. Kacau seketika.
Masukkan tepung jagung dan tuang ke atas brokoli apabila telah pekat.